סדנה זו מיועדת למתחילים ללא ידע כלל או לבעלי מעט נסיון המבקשים לחזק את טכניקות הבסיס. נלמד על העוגות וטיפים לאפייתן, קרמים למילוי וציפוי, וצבעי מאכל. נלמד על בצק הסוכר ותכונותיו. נלמד לצפות את העוגה בצורה נכונה בקרם ובבצק סוכר. נסקור את הכלים והאביזרים הבסיסיים לעבודה. נכין בצק פיסולי ונפסל דמות מתוקה, שדרכה נלמד את טכניקות הבסיס לפיסול בבצק סוכר. נסיים בקישוטים וגימורים ונצא עם העוגה המעוצבת שיצרנו והרבה ידע להכין עוגות כאלה באופן עצמאי..
הסדנה בת 5 שעות ומחירה 420 ש"ח למשתתף, כולל עוגה וכל החמרים הדרושים. |