עוגות חתונה ENGLISH צור קשר שאלות נפוצות מתכונים והדרכות יצירות מיוחדות סדנאות אודות ראשי
 
עוגיות מקושטות
עוגיות מתאימות לציפוי רויאל אייסינג
 
חמרים:
375 גרם קמח (לעוגיות קקאו ממירים 3 כפות מהקמח ב 3 כפות קקאו כהה)
220  גרם חמאה
200 גרם סוכר דק
1 ביצה
מעט וניל
מעט מלח
 
אופן ההכנה:
מערבלים חמאה וסוכר. מוסיפים וניל וביצה ומערבבים. מוסיפים הקמח והמלח ולשים קצרות לבצק.
 
לרדד כל מחצית מהבצק בין 2 ניירות אפייה ולקרר היטב במקרר. להוציא, לקלף הנייר העליון, לקרוץ צורות בחותכני עוגיות, להסיר הבצק מסביב ולנעוץ שיפוד.
 
לאפות בחום 175 מעלות צלזיוס כ 12-15 דקות, עד שמזהיבות.
 
כשהעוגיות מתקררות ניתן לצפות אותן ברויאל אייסינג בעזרת שקית זילוף ולעטר בזילופים עדינים של אותו הקרם.
דמויות חתן כלה
עוגות חתונה
עוגות יום הולדת בנים
עוגות יום הולדת בנות
עוגות בר מצווה
עוגות בת מצווה
עוגות למבוגרים
עוגות לקטנטנים
עוגות לעסקים
עוגות ללא פיסולים
קאפקייקס
סוכריות
 
צור קשר
סדנאות עיצוב עוגות - סדנאות פיסול בבצק סוכר
דמויות חתן כלה - עוגות חתונה - עוגות יום הולדת בנים - עוגות יום הולדת בנות - עוגות בר מצווה - עוגות בת מצווה - עוגות למבוגרים - עוגות לקטנטנים - עוגות לעסקים - עוגות ללא פיסולים - קאפקייקס - סוכריות - דף הבית