עוגיות מתאימות לציפוי רויאל אייסינג
חמרים:
375 גרם קמח (לעוגיות קקאו ממירים 3 כפות מהקמח ב 3 כפות קקאו כהה)
220 גרם חמאה
200 גרם סוכר דק
1 ביצה
מעט וניל
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבלים חמאה וסוכר. מוסיפים וניל וביצה ומערבבים. מוסיפים הקמח והמלח ולשים קצרות לבצק.
לרדד כל מחצית מהבצק בין 2 ניירות אפייה ולקרר היטב במקרר. להוציא, לקלף הנייר העליון, לקרוץ צורות בחותכני עוגיות, להסיר הבצק מסביב ולנעוץ שיפוד.
לאפות בחום 175 מעלות צלזיוס כ 12-15 דקות, עד שמזהיבות.
כשהעוגיות מתקררות ניתן לצפות אותן ברויאל אייסינג בעזרת שקית זילוף ולעטר בזילופים עדינים של אותו הקרם. |